Trappen
Kozijnen
Deuren
Ramen
Schuifpuien
Kasten
Restauratie
Dakkapellen
Gevels
Erkers-Serres
Luifels
Karloodsen
Bergingen-Schuren
Prefab
Overkappingen
Materiaal

Onze producten

Deuren

Naast het gangbare assortiment deuren bent u voor maatwerk ook bij ons aan het juiste adres. Wij maken deuren na uw wens ongeacht de afmetingen en/of houtsoort. Uiteraard voldoen de door ons geproduceerde deuren aan de NEN 5096 norm volgens Klasse 2. En dus geschikt voor het politiekeurmerk veilig wonen.

Onze deuren worden standaard volgens het concept II voorzien van dorpel afdekker en een voorlaklaag. Hierdoor wordt de duurzaamheid van de producten verbeterd, waardoor de verzorging sterk wordt vereenvoudigd en de onderhoudsfrequentie rond verf aanzienlijk wordt verlaagd. Verder worden de producten in de timmerfabriek voorzien van beschermende voorzieningen op de liggende en kwetsbare delen. Ook wordt, wanneer afgesproken, voorbereidend werk gedaan om de producten inbraakwerend te maken en dragen wij zorg voor het transport en het afleveren van de houtproducten op de bouwplaats. Daarbij wordt ook de overdracht van de verwerkingsvoorschriften en een onderhoudsadvies verzorgt door ons.

Tevens is het ook mogelijk om de deuren volgens ”concept III” te leveren. Hierbij verzorgt Broekhout het plaatsen, beglazen en aflakken van de deuren. Bij het plaatsen van de deur zorgt broekhout voor de juiste aansluiting volgens de tekeningen, bestek en opdracht. Verder zorgt Broekhout voor beschermende voorzieningen tijdens de bouwfase en de overdracht van een onderhoudsadvies. Wij geven daarbij de garantie op het volledige eindproduct. De particuliere opdrachtgever heeft in dit concept bijna geen verantwoordelijkheden meer. Hij dient alleen een controle uit te voeren bij de overdracht en oplevering.

Uit voorraad kunnen wij produceren in de volgende hout soorten: Teak-Eiken-Merbau-Meranti Broekhout levert iedere gewenste vorm of afmeting. Dit kan incl. de totaal omranding kozijn met tochtstrippen of luifel.

Recensies

We genieten iedere dag van de prachtige trap.

Jeroen S.

Kozijnen staan mooi!

Corine H.

Mijn Magazine okt. 2012

Artikel uit het Mijn Magazine okt. 2012.

Onze Productie

Video over onze productie.