Trappen
Kozijnen
Deuren
Ramen
Schuifpuien
Kasten
Restauratie
Dakkapellen
Gevels
Erkers-Serres
Luifels
Karloodsen
Bergingen-Schuren
Prefab
Overkappingen
Materiaal

Onze producten

Kozijnen

Broekhout vervaardigd hoogwaardige kozijnen in iedere gewenste houtsoort voor professionele bouwbedrijven, montagebedrijven en particulieren. Dit voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

De houten kozijnen zijn in vele vormen leverbaar. Zo kunnen we schuine kozijnen produceren, maar ook ronde en getoogde kozijnen of hoekoplossingen.

Voor de houten kozijnen geldt dat ze in verschillende houtafmetingen leverbaar zijn. Tevens kunnen de kozijnen worden voorzien van het gebruikelijke hang- en sluitwerk en hoort verdekt beslag ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u de keuze maken uit verschillende aanslagprofielen.

Niet alleen in de nieuwbouw, maar zeer zeker ook op het gebied van renovatie is Broekhout een sterke partner. Dankzij het goede productieproces zijn vele vormen en maten mogelijk. Of het nu gaat om één dakkapelkozijn of meerdere kozijnen voor een woning alles is mogelijk.

Ook de ruime keuze in accessoires sluit perfect aan bij uw wens als klant. Denkt u bijvoorbeeld aan insectenwering, inbraakpreventie en de verschillende soorten glas, kleuren, roeden en raamluiken. Onze kozijnen worden standaard volgens het concept II voorzien van neuslatten en een voorlaklaag.

Hierdoor wordt de duurzaamheid van de producten verbeterd, waardoor de verzorging sterk wordt vereenvoudigd en de onderhoudsfrequentie rond verf aanzienlijk wordt verlaagd. Verder worden de kozijnen in de timmerfabriek voorzien van beschermende voorzieningen op de liggende en kwetsbare delen.

Ook wordt, wanneer afgesproken, voorbereidend werk gedaan om de producten inbraakwerend te maken en zorgt de timmerfabrikant voor het transport en het afleveren van de houtproducten op de bouwplaats. Daarbij wordt ook de overdracht van de verwerkingsvoorschriften en een onderhoudsadvies verzorgt door ons.

Tevens is het ook mogelijk om de kozijnen volgens ”concept III” te leveren. Hierbij verzorgt Broekhout het plaatsen, beglazen en aflakken van de kozijnen. . Bij het plaatsen van het kozijn zorgt broekhout voor de juiste aansluiting volgens de tekeningen, bestek en opdracht.

Verder zorgt Broekhout voor beschermende voorzieningen tijdens de bouwfase en de overdracht van een onderhoudsadvies. Wij geven daarbij de garantie op het volledige eindproduct. De particuliere opdrachtgever heeft in dit concept bijna geen verantwoordelijkheden meer. Hij dient alleen een controle uit te voeren bij de overdracht en oplevering.

Recensies

We vinden de trap echt geweldig mooi.
Dank daarvoor.

Han R.

Kozijnen staan mooi!

Corine H.

Mijn Magazine okt. 2014

Artikel uit het Mijn Magazine okt. 2014.

Onze Productie

Video over onze productie.