Trappen
Kozijnen
Deuren
Ramen
Schuifpuien
Kasten
Restauratie
Dakkapellen
Gevels
Erkers-Serres
Luifels
Karloodsen
Bergingen-Schuren
Prefab
Overkappingen
Materiaal

Onze producten

Over ons

In 1974 is door dhr. H.J. Heijnen 'timmerbedrijf H.J. Heijnen' opgericht. Gestart als een eenmanszaak is het bedrijf in de loop der jaren gegroeid naar een productiebedrijf met momenteel 4 medewerkers in dienst. Jarenlang gevestigd geweest aan de Nijverheidsweg te Aalten. Maar door de gestaagde groei is in 2006 aan de 4e Broekdijk te Aalten een nieuwe productiehal gerealiseerd. Sinds 2007 zijn wij hier gevestigd en sindsdien zijn wij verder gegaan onder de naam 'Broekhout B.V.'.

In de nieuwe productieruimte beschikken wij over een (deels) geautomatiseerde productielijn en een moderne spuiterij die voldoet aan de laatste milieuregelgeving. Voor de optimale hou omstandigheden zijn de opslag, productiehal en de spuiterij geklimatiseerd. En om het energieverbruik te reduceren voorzien van een WTW installatie.

Sinds 2012 is ook de productie van trappen volledig geautomatiseerd. Een CNC trappenfreesmachine freest de op de computer ontworpen trappen uiterst nauwkeurig uit. In onze showroom staan diverse opstellingen van trappen in verschillende houtsoorten tentoongesteld. Tevens is er en ruime keuze uit leuningen en balusters te vinden.

Recensies

We vinden de trap echt geweldig mooi.
Dank daarvoor.

Han R.

Kozijnen staan mooi!

Corine H.

Mijn Magazine okt. 2014

Artikel uit het Mijn Magazine okt. 2014.

Onze Productie

Video over onze productie.