Trappen
Kozijnen
Deuren
Ramen
Schuifpuien
Kasten
Restauratie
Dakkapellen
Gevels
Erkers-Serres
Luifels
Karloodsen
Bergingen-Schuren
Prefab
Overkappingen
Materiaal

Onze producten

Ramen

Ramen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. De vraag is echter waar het raam voor gebruikt wordt, maar natuurlijk ook wat u het beste bij uw pand vindt passen. Voor elk soort raam biedt Broekhout ook nog eens verschillende keuzemogelijkheden om uw raam nog completer te maken.

De uitvoeringen en opties op een rij:

 • Draaivalraam
  Dit raam is zeer populair. Het raam draait in zijn geheel naar binnen kunt u dit raam draaien en op valstand zetten. Het draaivalraam leveren wij standaard met anti-fout bediening (zodat het niet kan draaien en vallen tegelijk) en verdekt beslag zodat het inbraakwerend is.
  De nieuwste ontwikkeling is het raam met dubbele tochtkaders. Broekhout levert op verzoek deze dubbele tochtkaders constructief.

 • Valraam
  Het valraam valt naar binnen en wordt standaard geleverd met verdekt beslag en valschaar. Met een valschaar krijgt het raam een maximale valstand, waardoor het raam niet helemaal open kan vallen. Valramen worden nagenoeg altijd geleverd met verdekt beslag

 • Naar binnen draaiend raam
  De naam spreekt voor zich. Naar binnen draaiende ramen staan ook in de top-3 van zeer populaire ramen. Naar binnen draaiende ramen worden altijd geleverd met verdekt beslag.

 • Naar buiten draaiend raam
  Dit raam wordt standaard geleverd met een 1-greeps-meerpuntsluiting en een uitzetter waardoor het raam niet open waait.

 • Uitzetraam
  In de volksmond ook wel klepraam. Een uitzetraam zit bijvoorbeeld boven een deur. Het raam wordt standaard voorzien van een uitzetcombi (om het open te zetten). U kunt ook kiezen voor een afsluitbare combi, 1-greeps meerpuntsluiting met remschaar of oplegsloten. Oplegsloten (extra sloten) zijn bij grotere ramen verplicht.

 • Stolpramen
  Stolpramen zijn dubbele, naar buiten draaiende ramen zonder vaste tussenstijl. Deze stolpramen draaien naar buiten.

 • Tuimelramen
  Een raamconstructie waarbij de scharnieren in beide stijlen aangebracht zijn waardoor het bovenste gedeelte van het raam naar binnen draait en het onderste gedeelte naar buiten. Deze draaiconstructie is in zowel rechthoek vorm als wel in ronde vorm verkrijgbaar.

 • Taatsramen
  Een taatsraam heeft in het algemeen een beweegbaar deel, dat draait om een verticale as, die niet aan de rand van het beweegbare deel is geplaatst.

Recensies

Kozijnen staan mooi!

Corine H.

We genieten iedere dag van de prachtige trap.

Jeroen S.

Mijn Magazine okt. 2014

Artikel uit het Mijn Magazine okt. 2014.

Onze Productie

Video over onze productie.