Trappen
Kozijnen
Deuren
Ramen
Schuifpuien
Kasten
Restauratie
Dakkapellen
Gevels
Erkers-Serres
Luifels
Karloodsen
Bergingen-Schuren
Prefab
Overkappingen
Materiaal

Onze producten

Service

Als u bij Broekhout een product besteld kunt u er van op aan dat dit product met de grootste zorgvuldigheid wordt geproduceerd door vakkundige medewerkers. Daarom is ons motto ook: Gewoon goed geregeld.

Vanaf het eerste contact wordt uw aanvraag met de nodige zorg behandeld. Dit eerste contact kan telefonisch, per email, per fax of persoonlijk zijn. Bij ons wordt u niet eindeloos van de een naar de andere medewerker doorverbonden.
U heeft 1 aanspreekpunt die u gedurende het gehele traject begeleid.

Broekhout beschikt over een kleine showroom waar enkele trapopstellingen staan met daarnaast een ruime keuze aan leuningen en spijlen.

Een van onze medewerkers kan ook ter plekke het te produceren product (kozijnen, ramen, deuren, trappen e.d.) opmeten en u zonodig adviseren om zo tot de beste oplossing te komen. Bij Broekhout in de werkplaats wordt het product vervolgens na te zijn uitgewerkt vakkundig geproduceerd.
Het uitwerken/voorbereiden van trappen gebeurt met een speciaal trappenprogramma. Als het product gereed is kan het in onze spuiterij worden gegrond en indien gewenst worden afgelakt in de gewenste kleur. Onze monteurs kunnen uiteindelijk het product voor u monteren. Mocht u nadien toch nog niet tevreden zijn dan gaan wij dit proberen op te lossen.

Kortom: Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.


Contact
gratis en vrijblijvend

Recensies

Kozijnen staan mooi!

Corine H.

We vinden de trap echt geweldig mooi.
Dank daarvoor.

Han R.

Mijn Magazine okt. 2012

Artikel uit het Mijn Magazine okt. 2012.

Onze Productie

Video over onze productie.